scanoffice

Kestävät aurinkopaneelit Suonenjoelta

Aurinkopaneeleiden avulla valjastat auringon ilmaisen energian käyttöösi!

Suonenjoen Kylmä- ja kodinkonehuolto Oy myy ja asentaa kestävät ja Suomen olosuhteisiin sopivat aurinkopaneelit helpolla avaimet käteen -periaatteella Suonenjoella ja lähiseudulla. Autamme löytämään parhaan mahdollisen järjestelmän kiinteistöösi. Palvelumme kattaa myös huollot järjestelmän koko elinkaaren ajan.

Ota yhteyttä!

Aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella

Olemme Scanoffice-partneri, joka toimittaa tehokkaat aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset aurinkosähkön tuottamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmän perustamiseen – ruuveja ja muttereita unohtamatta. Asennukset hoituvat meiltä kokemuksella ja ammattitaidolla. Saat yritykseltämme tarvittaessa myös palvelua asennuksen jälkeen, koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan.

 

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin selvitetään, minkälainen järjestelmä sopii sinun tarpeisiisi! Autamme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut.

Aurinkosähköjärjestelmät Suomen olosuhteisiin

Edustamme Scanofficen maahantuomia laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä. Scanoffice on valinnut maahantuomansa tuotteet alan parhailta toimijoilta ja testannut, että ne sopivat varmasti Suomen olosuhteisiin. Yhtenä osoituksena tuotteiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä ovat niiden markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut. 

 

Aurinkoenergian käyttö on yhtä kannattavaa meillä Suomessa kuin esimerkiksi Saksassa. Voimme hyödyntää aurinkoenergiaa tehokkaasti aina maaliskuusta syyskuun loppuun.

 

Kysy lisää myymistämme aurinkopaneeleista tai niiden asennuksesta! 

Ilmaista auringon energiaa

Aurinkosähköjärjestelmän avulla voit valjastaa auringon ilmaisen energian käyttöösi. Aurinkosähkön avulla lämmität käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaiset kotisi ja vaikka lataat sähköautosi. Samalla teet ekologisen valinnan. Aurinkosähkö on uusiutuva energiamuoto, jonka käyttäminen auttaa vähentämään päästöjä.

 

Aurinkosähköjärjestelmä on kestävä investointi, sillä sen avulla tuotat sähköä kymmeniä vuosia. Investointi myös maksaa itsensä takaisin, kun sähkölasku pienenee.

 

Saat parhaan hyödyn aurinkosähköjärjestelmästä, kun liität sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Esimerkiksi ilmalämpöpumppu hyödyntää aurinkosähkön niin, että sisälämpötila pysyy miellyttävänä myös helteillä. Asennamme myös laadukkaat ilmalämpöpumput – lue lisää!

Lisää ilmalämpöpumpuistamme