Hanki ilmalämpö­pumppu Suonen­joelta

Ilmalämpö­pumput ovat taloudellinen ja ekologinen vaihto­ehto

Suonenjoen Kylmä- ja kodinkonehuolto Oy asentaa ja huoltaa myös ilmalämpöpumput monen vuoden vankalla ammattitaidolla. Käytössämme ovat ilmalämpöpumppujen ja lämmityslaitteiden parhaat tuotemerkit; edustamme Toshiban, Mitsubishin, Panasonicin ja Green tuotteita. Periaatteemme on: huollamme kaiken, minkä asennamme – takuulla! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ilmalämpöpumpuista ja niiden hyödyistä.

Ilmalämpö­pumppu on fiksun kuluttajan valinta

Ilmalämpöpumppu on hyödyllinen hankinta erityisesti kotitalouksille; ilmalämpöpumpun voi ottaa sähkölämmityksen rinnalle, jolloin suoran sähkölämmityksen osuutta lämmityskuluissa voi pienentää. Tämä taas tarkoittaa sitä, että sähkölasku pienenee ja rahaa säästyy. Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, jotka yhdessä hyödyntävät ulkoilmaa kierrättäen sen järjestelmässä ja käyttäen sitä kiinteistösi lämmittämiseen tai viilentämiseen.

Markkinoiden laaduk­kaimpiin kuuluvat ilmalämpö­pumput meiltä

Edustamme ilmalämpöpumppujen tunnettuja laatumerkkejä pitäen valikoimamme jatkuvasti ajan tasalla. Perusmallien lisäksi valikoimistamme löytyvät nyt muun muassa Mitsubishi Electricin uusi LN-sarja sekä Toshiban uusi Premium-ilmalämpöpumppu. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin katsotaan juuri sinun kiinteistöösi sopiva ilmalämpöpumppu!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!

Haluaisitko kysyä lisätietoja tai kilpailukykyistä tarjousta asennus- tai huoltotöistä? Kysyminen ei maksa vielä mitään, joten ota rohkeasti yhteyttä! Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja kerro viestikenttään palveluntarpeestasi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suonenjoen Kylmä- ja kodinkonehuolto Oy
Rautalammintie 2
77600 SUONENJOKI

Y-tunnus: 1454247-6
Puh: 017-512400

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suonenjoen Kylmä- ja kodinkonehuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Miksi hankkia ilmalömpöpumppu?

säästöä sähkölaskuun

lämpöä talvipakkasilla

viileä ilmaa kesäkuumalla

sopii pohjoisen oloihin

kustannustehokas

helppo asentaa & huoltaa