Hanki ilmalämpö­pumppu Suonen­joelta

Ilmalämpö­pumput ovat taloudellinen ja ekologinen vaihto­ehto

Suonenjoen Kylmä- ja kodinkonehuolto Oy asentaa ja huoltaa myös ilmalämpöpumput monen vuoden vankalla ammattitaidolla. Käytössämme ovat ilmalämpöpumppujen ja lämmityslaitteiden parhaat tuotemerkit; edustamme Toshiban, Mitsubishin, Panasonicin ja Green tuotteita. Periaatteemme on: huollamme kaiken, minkä asennamme – takuulla! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ilmalämpöpumpuista ja niiden hyödyistä.

Ilmalämpö­pumppu on fiksun kuluttajan valinta

Ilmalämpöpumppu on hyödyllinen hankinta erityisesti kotitalouksille; ilmalämpöpumpun voi ottaa sähkölämmityksen rinnalle, jolloin suoran sähkölämmityksen osuutta lämmityskuluissa voi pienentää. Tämä taas tarkoittaa sitä, että sähkölasku pienenee ja rahaa säästyy. Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, jotka yhdessä hyödyntävät ulkoilmaa kierrättäen sen järjestelmässä ja käyttäen sitä kiinteistösi lämmittämiseen tai viilentämiseen.

Markkinoiden laaduk­kaimpiin kuuluvat ilmalämpö­pumput meiltä

Edustamme ilmalämpöpumppujen tunnettuja laatumerkkejä pitäen valikoimamme jatkuvasti ajan tasalla. Perusmallien lisäksi valikoimistamme löytyvät nyt muun muassa Mitsubishi Electricin uusi LN-sarja sekä Toshiban uusi Premium-ilmalämpöpumppu. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin katsotaan juuri sinun kiinteistöösi sopiva ilmalämpöpumppu!

Mitsubishi LN mallisarja

Toshiba Premium

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!

Haluaisitko kysyä lisätietoja tai kilpailukykyistä tarjousta asennus- tai huoltotöistä? Kysyminen ei maksa vielä mitään, joten ota rohkeasti yhteyttä! Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja kerro viestikenttään palveluntarpeestasi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.