Hanki taloudellinen ja ekologinen ilmalämpöpumppu Suonenjoelta 

Ilmalämpö­pumput ovat taloudellinen ja ekologinen vaihto­ehto. Saat meiltä asennukset Suonenjoen seudulla.

 

Suonenjoen Kylmä- ja kodinkonehuolto Oy asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput monen vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Käytössämme ovat ilmalämpöpumppujen ja lämmityslaitteiden parhaat tuotemerkit. Edustamme Toshiban, Mitsubishin, Panasonicin ja Green tuotteita. Periaatteenamme on: huollamme kaiken, minkä asennamme – takuulla! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ilmalämpöpumpuista ja niiden hyödyistä.

Yhteystiedot

Fiksun kuluttajan valinta

Ilmalämpöpumppu on hyödyllinen hankinta erityisesti kotitalouksille. Ilmalämpöpumpun voi ottaa sähkölämmityksen rinnalle, jolloin suoran sähkölämmityksen osuus lämmityskuluissa pienenee. Näin myös sähkölasku pienenee ja rahaa säästyy. Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköistä. Yhdessä ne kierrättävät ulkoilmaa järjestelmässä ja samalla kiinteistösi lämpenee tai viilenee, tarpeidesi mukaan.

 

Hyviä syitä hankkia ilmalämpöpumppu:

2

  • säästöä sähkölaskuun

  • lämpöä talvipakkasilla

  • viileä ilmaa kesäkuumalla

  • sopii pohjoisen oloihin

  • kustannustehokas

  • helppo asentaa & huoltaa.

Myymme, asennamme ja huollamme myös aurinkopaneeleita. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja

Markkinoiden laadukkaimmat tuotteet

Edustamme ilmalämpöpumppujen tunnettuja laatumerkkejä ja pidämme valikoimamme jatkuvasti ajan tasalla.

 

Perusmallien lisäksi valikoimistamme löytyvät nyt muun muassa Mitsubishi Electricin uusi LN-sarja sekä Toshiban uusi Premium-ilmalämpöpumppu. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin katsotaan juuri sinun kiinteistöösi sopiva ilmalämpöpumppu!

Katso yhteystiedot tästä

Toshiba Premium suomalaisiin olosuhteisiin

Toshiba Premium on Toshiban uusi lippulaivamalli, joka edustaa tyylikästä skandinaavista muotoilua. Se myös sisältää alan viimeisimmät innovaatiot, jotka maksimoivat laitteen energiatehokkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden.

 

Toshiba Premium on suunniteltu Suomen oloihin ja Suomessa testattu. Sillä on erinomainen lämmitysteho jopa -30 asteen pakkasella. Laite toimii uudella ympäristöystävällisemmällä R32-kylmäaineella. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan asennuksesta!

Ilmalämpöpumpun asennusta ammattitaidolla

Alan ammattilaisina osaamme valita ilmalämpöpumpulle parhaimman mahdollisen paikan kotonasi tai yrityksesi liiketilassa. Kun ilmalämpöpumppu on oikeassa paikassa, se toimii mahdollisimman energiatehokkaasti. Teemme asennustyöt turvallisesti, laajaa asiantuntijuuttamme käyttäen.

Tilaa asennus